Hantu Makan Yee Sang

19 hb haritu bersamaan hari sabtu aku pegi times square dengan qid0t, mia, and kudat! 
sangat la sedeynya kerana ketiadaan aisyah, dyana dan khal huhu.

weyh, aku bukan nak menunjuk pakai baju 'sopan' tu.
tapi aku memang xde baju dah kat malaysia ni hehe.
thanx teman aku shopping2.
laily tetap laily kan.
tengok qid! ko xkan kehilangan cik bu ko =)

ohh, sekarang mereka sudah pandai memaku aku.
xpe2, aku sayang kawan beb.
plus, aku menjaga maruah pelajar mesir yang lain haha.

sempat gak tengok muvi SINI ADA HANTU.
starting memang hambar.
sebab ada fasha sandha. haha.
tapi lama-lama lawak cam cilaka.
kalo x, xde la sampai berjurai-jurai air mata aku keluar.
ok.aku tipu..tapi memang siyes la lawak.

pastu pegi makan YEE SANG.
tengok cina makan cam sedap.
try la weyh! *tapi nasihat aku xyah la..
hehe.










sampai muka aku je kabur. sangat x puas hati!


ktorang bertembung dengan akim haritu.
tapi aku sorang x pasan.
mata meliar pandang baju-baju.
sori akim. baju-baju lebih penting daripada usha orang ramai.
depa kata dye hensem.
tapi aku x menyesal x pandang haha.

haa.. sori ayol.
siyes aku x pasan ko!
yang ko x tegur aku apsal??

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

luvly mya said...

ohh aku rasa seperti ada paparazzi pulak snap2 gamba gitu. hik3 :P

saja paku lebih2 kang balik mesir rindu kitorang camne?hehe

khalida said...

jom lat,pggl dyana skali mkn jumaat ni...

Laily Shafariza said...

mia: bukan nk snap sgt sbnarnya..x sampai hati nk delete je huahuahua =)

khal: sorri oh khal..ko ni dok kedah ke cuti ari jumaat je?? ari lain x free? huhu