Buhsan

Bermula la episode bosan dalam hidup aku.
Siyes aku benci perasaan bosan ni.
Sama cam  perasaan baru lepas abis exam SPM dulu.
Paling-paling hidup aku, apa yang aku buat kena ada motif.
Sori. Ada gak yang kata aku skema.
Suka hati aku la aku tak nak mengaku haha.




Ikutkan rasa hati, aku tension gak dengan rakyat mesir yang buat rusuhan.
Sengaja suruh aku tangguh pengajian.
Tapi, aku biarkan.
Semua yang berlaku ada hikmah.
Salah satunya, aku bakal dapat celebrate birthday aku dengan family.
Dengan insan tersayang??
Family tu insan-insan tersayang aku la hekhek.
Kepada bestfriends aku, hangpa toksah dok buat lupa la no.
20 FEB ni!!!

Bila dah kata menganggur tu.
Xde keja la kan.
Aku rasa amat la perlu untuk aku menghafal segala muscles dan arteries yang berselirat tu.
Tapi aku baru dua hari sampai malaysia.
So, jangan harap aku buat!
Bagi mengelakkan diri termasuk dalam golongan yang membuang masa dan golongan yang rugi, aku baca gak apa yang aku jumpa kat umah ni haa.

Ok.Nest post please. =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

luvly mya said...

haha, aku 20 ada kelas ganti. jom kuar 19 in advance :P

Laily Shafariza said...

JOMMMMMMMMMMM!!! bg no.hp ko aku via msg fb.. hehe