Bilik Tidur Saya Punya

Rindu nak menaip
Nak taip hape bila perasaan bercampur-baur??
Sebab tu malas wat entry baru
*sigh

Aku sekarang tengah sibuk nak pindah rumah
Bakal dapat satu bilik sendiri
Bilik tu kira besar bagi aku untuk tidur sorang-sorang

Aku x penah ada bilik tidur sendiri
Sebab umah aku kat malaysia x cukup bilik
So, selama ni aku tido dengan mak aku kalo abah keje malam
Kalo ayah aku x keje, aku still tido bilik tu jugak
ha ha
Padan muka abah aku

Time akak aku kat UIA, bilik dia kosong
Tapi aku kecik lagi
Konon nak ajar aku tido sorang2
Tapi nak tido mesti mak aku bobok
Bila aku dah tertidur baru mak aku boleh buat keje lain
Pkul 3 pagi terbangun, ketuk bilik mak abah
Orang kata, terjaga pukul 3 pagi mesti nampak hantu.
Buduh punya shafa!

Bila akak aku dah abis master
Kene tido dengan dia pulak
Tapi bila dia pun takut, ktorang semua tido bilik mak abah
ha ha



Aku excited dapat bilik baru..tapi malas nak tunjuk enn.terharu pon ada, 1st time bilik sorang *jakun.


Perkara tu berlarutan sampai sekarang
Walaweyhh..19 taun dah kot!!
Aku x pernah tido sorang
Duduk asrama memang xde harapan nak bilik sorang la kan
Ko ingat ko anak raja???
Keturunan raja yang masuk sbp pon tido ramai-ramai

So, ni first time aku akan dapat bilik untuk aku sorang SAHAJA!
Aku x taw la aku berani ke x ni
Tapi aku rasa ok kot enn
Eh, xde2
Sapa kata aku takut
Aku berani orangnya
ha ha
X caya sudah



siot.rindu mak tetiba ..=(
akak aku yang penakut tu pon aku rindu
husna anak sedara aku yang 3 tahun tu pon aku rindu jugak
husna, maksu halalkan segala kesakitan hati dek kerana tangisan ko yang seperti mahu meruntuhkan dinding bilik umah kita tiap-tiap malam tu
kerana kenangkan dikau masih bayi kala itu
tangisan kau dah menjadi halwa telinga maksu
kira boleh la gantikan bobokan mak tuk
halal.halal
nanti maksu bawak balik adiah besar untuk husna raya ni
husna nak adiah besar kan??
tapi kalo husna nangis lagi malam2,
maksu x bawak balik adiah dah pasni
mungkin x balik malaysia langsung
nampak x betapa seriusnya maksu??
ha ha


aku rindu ijat jugak. dia bagi lagu just the way u are.
kalo dye betul-betul maksudkan, aku sangat la hargai beliau.
ishh..rasa cam jatuh cinta lagi malam ni =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 comments:

Nurul Azima binti Jasmin said...

HAHAHA. Maksu tak rinduu imaa ka? Ciss -.-' Maksu jangan lupa bawak balek hadiah kat ima jugak eh. Hihihihi :P

luvly mya said...

raya means before bulan 10 boleh lah bawak balik adiah kat mya jugak ye maksu :P

dasar anak manja ni penakuttt. ahaha

shafariza labai said...

eh..maksu rindu semua kawan2 maksu taw..ramai sngat kawan2 maksu y maksu rindu..x larat nak mention semua kih3...x kire2..siapa yang datng umah aku je dpt adiah..=)

eidasazali said...

dah tak mengadap pandtai dah ke bilik kau??

shafariza labai said...

hahaha..dah x?? ngadap umah org ade la =)