Kawin !!


Aku baru abis exam MCQ pagi tadi.Tapi sakit kepala aku still x hilang2.Ok.Dah boleh agak kan susah ke senang?? HUAAAAAAAAAA!! *xmo cte pasal exam..=(

Nampak x title entry aku tu??

Tolong la.. tolong la.. tolonggggg laaaa..!!
Kenapa aku dengar banyak sangat cite kawin2 kt mesir ni.
Sumpah! Tipu la kalo aku kata aku x rasa apa pon.

Haritu time study group,sorang drpd membe ktorang buka email.Tup tup, dapat jemputan kawin drpd sorang senior tahun 5, dan ktorang memang kenal senior tu.Dush!! kata haritu nak balik Malaysia sebab adik nak kawin haha.Propa!

Ntah.Ni dah kali keberapa aku dengar pasal orang kawin.X sampai sebulan aku sampai mesir aritu dah ada buat kenduri.5 pasangan x silap.Baru sebulan kot.Enam taun akan datang?? dan mereka semua tu yang diraikan.Tolak campur yang aku teserempak kuar laki bini dah bape banyak.Agaknya mesir ni tempat...
Ahh..x berani nak komen pape.Takut tekena kat batang idung sendiri.Hehe.



yang sulong kawin xde zaman fesbuk2 lagi..pic ni je yang ada


yang tengah.. angah


uda..


she will be next?? HAHAHA!




Mesti korang dah tepikir apa yang aku cuba aku sampaikan enn?? Baik korang STOPkan pemikiran tu! Sebab bukan itu yang aku cuba sampaikan haha

Aku masih waras.Masih sedar letak duduk status aku sebagai seorang pelajar yang masih bertatih untuk mngejar cita-cita.. masih daif dalam mendalami ilmu Allah.Andai kata ayah aku suruh kawin sekarang, kemungkinan besar aku akan nyorok bawah katil ataupun terloncat-loncat macam orang gila kat depan rombongan meminang!! 


Sebabnya aku tau aku belum bersedia..terutamnya nak membina 'Baitul Muslim'.Maka, amatlah diharapkan agar rakan-rakanku berhenti merangsang aku dengan tidak menyebut soal kawin2 ni hehe.Lagipon, cepat je stimulus tu sampai ke otak dan membuatkan aku terus terpikir pasal Ijat.Itu x elok ye.. -_-"





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 comments:

azrulhanafi said...

Cepatlah kawin laily..x sabar nk makan nasi minyak ko..ehehe

Qid said...

ngahahaha
aku booked dh haa jadi pengapit..
ha..
aku nk duduk kt meje vip..
ngeheh
weh,mai num ijat..
aku nk ngorat die.
:DDD

luvly mya said...

hahahaha, kawin la cepat!!! nak makan nasi minyak :P

weyy,aku x duduk mesir pun rsa mcm nk kawen even takde calon lagi. kah3. boleh?ahahah

jihah said...

weh...jgn kahwin g..biar aku kahwin dlu..

Laily Shafariza said...

azrul: lambat lg la.. silap2 mkn nasi minyak ko dlu hoh0
qid: ko kne keje kt dapur..hakhak pengapit kne sme tggi ngn pengantin lalala~
mia:tu kes parah tu.. haha
jihah: sila2.. hehe pastu kongsi cte ngn aku..

xyah la korg.. kita study dlu pape ponn.. (^^,)