Gigi Qid !!

Arini birthday kwn baek aku.
Aku jeles ngn dye kot.
Anak sedara aku, Husna siap call dye lagi nyanyikan lagu burfday.
x dapat abang aku Husna pon ok la kan
hakhak

Jangan harap! aku x kan puji dye kat sini.
Sbb aku taw dye bley baca blog ni.


Qid, girlish x kad ni??
haha
Aku x kan wish ko jadi muslimah bagai.
Korg sentiasa dalam doa aku.
Walau korang jadi cmne pon suatu hari nanti.
Korang tetap sahabat aku.
Ingat tu!!

Nah. Ni kek sementara tuk ko.



setengah jam aku cari kek ni.. ni paling sesuai ngn ko qid..hehe



Tetiba teringat bantal bintang kuning yang ko bagi tu.
Taun depan aku bawak mesir.
K la..
Akhir kata, ingatlah org tersayang hakhak (poyo)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

luvly mya said...

euww euww kad pink and kek pink untuk qid. haha :P

Laily Shafariza said...

haha.. kalo x pham lg x taw la..