Dia

4 tahun dah berlalu. Kami masih bersama. 4 tahun tanpa ikatan dan diuji dengan cinta jarak jauh memang benar-benar mencabar.

Cabaran itu buat kami makin kuat. Aku percaya, sayangnya dia yang buat dia makin mengongkong. Aku tak kisah lelaki mengongkong, asalkan dia menjaga aku high class!

Sumpah tak pernah terfikir, cinta pertama buat kita takut untuk jatuh cinta kali kedua ketiga dan seterusnya dengan insan lain.

Permudahkan urusan kami tahun ni Ya Allah. .


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

Nur Nazihah Mohd Amin said...

pagi2 exam ni tetiba rasa nak bukak blog,so keluaq lah dkt newsfeed ana enti punya entry.heheh.

tak stalker pun ok.

inshaAllah, kheir.May Allah ease laily ! Ameen

luvly mya said...

sayangkuu nak tunang ke tahun ni? hihi. tak jemput aku siappp. nak jadi maid of honour lagi! hehe