Jangan Pelik

Jangan pelik bila aku dah x selalo update status kat fb.
Bagi aku fb penuh dengan kepura-puraan.
Penuh dengan orang maki2an dan perli2an.
Mengotorkan kesucian hati aku yang penuh dengan kasih sayang ni.. hak tuih!
Sebenarnya line tenet aku yang sangat lembab mematikan mo0d jiwang aku nak dengar lagu2 yang dia bagi =(
Hidup aku makin bahagia..tp tp tapi.. makin celaru.
Kenapa ada tapi???
Hati aku pon x mampu menjawab =(

Mengapa tuhan menguji aku..

Aku dapat rasa aku makin berubah.
Bukan dulu hati aku tegas ke??
Sekarang?
Apsal aku perempuan sangat ni?
Eii... x suka la.

Aku sayang dia.
Aku cinta beliau.
Aku hormat mereka.
Hamek ko! 
Camne nak pilih.
Semua hati ni perlu dijaga.

Oh Tuhan.
Kembalikan gelaran 'senior paling hardless' dalam diriku.
Aku rindu zaman dulu..
Conteng dinding skola.
Catwalk gedik nak ke dewan makan.
Curi2 masuk kelas senior.
Menari2 depan acoi pn,
Ada aku kesah??
Sebab aku taw..xde sape nak kat aku.
Dan aku pon xnak dorang.

Sekarang.
Aku nak dia.
Tapi dia, x yakin dengan aku.
Budus!!
Aku x suka situasi ni.. =(
Lain kali, jangan ckap 'i love u' kat perempuan, kalo korng nak tinggalkan mereka...

-breathless-




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

Qid said...

lek ah der..
cinta allah cinta hakiki..
kehkehkeh

luvly mya said...

setuju ngan qid. haha
whats going on actually?
cool okay :)

Laily Shafariza said...

aku tengah berusaha mencari cinta hakiki la ni..ko dah jumpa qid?? hehe